Aquador 250 HT.

250 HT er enestående med sin hardtop-design og unike oppsett

Eksteriør.

Det finnes 8 meter båter som har biminier, fullt lukkede lugarer eller helt åpne cockpiter, men det er ingenting som kan sammenlignes med Hard-Top-designet som gir denne modellen sitt navn.

250 HT har et romslig oppsett med en stor sosialt område og cockpit på ett plan, noe som gir forbedret tilgang, sikkerhet og funksjonalitet. Designet og oppsettet til båten er unikt med Side Walk Design, og det finnes ingen direkte konkurrenter i 8-meters båtklassen som kan tilby de samme funksjonene og egenskapene.

Lidenskap for båt? Snakk med en av våre eksperter.

Interiør.

Fra det karakteristiske skroget inspirert av retrobåter til håndsydd polstring fra Europas ledende produsent av utendørstekstiler, er hver krik og krok nøye vurdert. Tilpassede rustfrie beslag, teakdekk lagt for hånd og et «anytime» fendringssystem gjør fortøyning enkelt og stressfritt.

Designed around a single engine installation, with a choice of +300hp petrol or diesel sterndrives, the Solano has an advanced deep-V hull designed by Hans Jørgen Johnsen which delivers superlative performance, matchless seakeeping, and a top speed of over 40 knots.

V8-300CE DPS

D4-300A DPH

Spesifikasjoner.

Length overall:
Width:
Height, from water line
Fresh water capacity:
Weight:
Fuel capacity:

7.83M
2.64M
2.3M
72L
2800KG
245L

Engine:

En veldig reaksjonsdyktig påhengsmotor, oppnår vi imponerende effektivitet når vi når marsjfart, takket være ‘AquaDynamic’-skroget som er standard i alle Aquador-modeller. 225 HK V6-motoren er svært kraftig, men det er også et alternativ med en 250 HK V8-motor.

FLERE BÅTMODELLER

300HT-Intro-1024x683 (1)

Aquador 300 HT