Aaby Marine AS

 

Aaby Marine AS er Norges største forhandler av Windy og Nimbus. Selskapet ble etablert i 1983 av Einar Aaby, som i over 30 år hadde seilt på alle verdens hav.
Våre kunder er de beste ambassadører, og vi er svært takknemlig for våre kunder, som velger Aaby Marine igjen og igjen.

Vi er stolte av å presentere Windy og Nimbus som er blant Europas mest anerkjente leverandører av sportscruisere mellom 25 og 52 fot. Både Windy og Nimbus er  bygget for de som verdsetter gjennomgående kvalitet, optimale sjøegenskaper og praktiske og gjennomtenkte løsninger. Andrehåndsverdien er en av markedets beste, fordi båtene er så gjennomført bra kvalitetsbygget og derfor alltid attraktiv som brukt båt.

Nimbus har siden starten i 1968 satt kvalitet, sjøegenskaper og eleganse i førersetet, her er ingenting overlatt tilfeldighetene. Dagens modeller fra Nimbus og Paragon bærer tydelig preg av båtbyggertradisjon og erfaringer høstet gjennom mange tiår.

Aaby Marine A/S ønsker alle velkommen til vår store utstillingshall i Asker hele året. I perioden 1. oktober til 1. mai har vi de fleste modellene utstilt.

Velkommen ombord!

Da Windy ble etablert i 1966, satt de første sportsbåtene en ny standard for ytelse og håndverk.
Vi drives fortsatt av lysten til å lage best mulig båter, og baserer oss på mer enn fem tiår med Skandinaviske tradisjoner for sjøfart og kvalitet uten kompromiss.
For å si det enkelt, vi bygger bedre båter fordi vi er Windy, det ligger i vårt DNA.

Feel the difference er slagordet.
Nimbus har bygget båter i Gøteborg siden 1968, og kjerneverdiene har alltid vært sikkerhet i all slags vær. Dette gjennom valg av materialer, håndverk og produksjonsmetoder av høy kvalitet.
Skandinavisk design, med rene tidløse linjer, det er lett å kjenne igjen en Nimbus.

Ute på sjøen, hele året.
I 2014 kartla Draco en ny kurs med dobbeltkonsollbåter. Samme innovative ytelse som forgjengerne, men med fokus på komfort og familietid. Draco er stolte av å tilby en ny type daycruiser med moderne skrog, høyteknologisk systemintegrasjon og retro design.

Ute på sjøen, hele året.
Paragons filosofi, er å utvikle og bygge motorbåter med usedvanlig ytelse og sjødyktighet, for å møte havets tøffe krav.
Paragons sikkerhet og kvalitet kommer fra mange års erfaring med båtbygging og håndverk, ikke minst et nært samarbeid med sjøredning og kystvakt.

Vårt Team

Velkommen til vårt hyggelige Aaby Marine mannskap.