Om oss.

AABY MARINE AS ER NORGES STØRSTE FORHANDLER AV WINDY OG NIMBUS

Hjem   >   OM OSS

Selskapet ble etablert i 1983 av Einar Aaby, som i over 30 år hadde seilt på alle verdens hav.

Våre kunder er de beste ambassadører, og vi er svært takknemlig for våre kunder, som velger Aaby Marine igjen og igjen. 

Vi er stolte av å presentere Windy og Nimbus som er blant Europas mest anerkjente leverandører av sportscruisere mellom 27 og 60+ fot. 

Både Windy og Nimbus er bygget for de som verdsetter gjennomgående kvalitet, optimale sjøegenskaper og praktiske og gjennomtenkte løsninger. Andrehåndsverdien er en av markedets beste, fordi båtene er så gjennomført bra kvalitetsbygget og derfor alltid attraktiv som brukt båt.

Nimbus har siden starten i 1968 satt kvalitet, sjøegenskaper og eleganse i førersetet, her er ingenting overlatt tilfeldighetene. Dagens modeller fra Nimbus og Paragon bærer tydelig preg av båtbyggertradisjon og erfaringer høstet gjennom mange tiår. 

Aaby Marine A/S ønsker alle velkommen til vår store utstillingshall i Asker hele året. I perioden 1. oktober til 1. mai har vi de fleste modellene utstilt. Velkommen ombord!

Velkommen ombord!

Da Windy ble etablert i 1966, satt de første sportsbåtene en ny standard for ytelse og håndverk. 

Vi drives fortsatt av lysten til å lage best mulig båter, og baserer oss på mer enn fem tiår med Skandinaviske tradisjoner for sjøfart og kvalitet uten kompromiss. 

For å si det enkelt, vi bygger bedre båter fordi vi er Windy, det ligger i vårt DNA.

Feel the difference er slagordet. Nimbus har bygget båter i Gøteborg siden 1968, og kjerneverdiene har alltid vært sikkerhet i all slags vær. 

Dette gjennom valg av materialer, håndverk og produksjonsmetoder av høy kvalitet. 

Skandinavisk design, med rene tidløse linjer, det er lett å kjenne igjen en Nimbus.

Året 2023 er et milepælår for Aquador, som begynner med verdenspremieren på 250 HT på Boot Dusseldorf i januar og den internasjonale lanseringen av 300 HT på samme arrangement. 

Alle Aquador-båtene blir bygget med den beste sikkerhet, bekvemmelighet og sjødyktighet av et team av profesjonelle som overlater ingenting til tilfeldighetene. Alle båter er perfekt ferdigstilt, grundig inspisert og CE-sertifisert før de forlater lokalene.

Lidenskap for båt? Snakk med en av våre eksperter.