Windy 32 Grand Zonda RS.

W32 GRAND ZONDA ER ENKEL luksus med RS-oppgraderingsprogrammet fra WINDY

NYE BÅTER   >   WINDY   >   WINDY 32 Grand Zonda RS

Eksteriør.

Windy 32 Grand Zonda RS er en imponerende båt som kombinerer luksus, ytelse og nautisk mesterverk på en bemerkelsesverdig måte. Denne båten representerer det beste innen båtdesign og ingeniørkunst, og den har raskt blitt et ikon innen luksusyachting.

Innvendig gir Windy 32 Grand Zonda RS en følelse av luksus og raffinement. Kabinen er elegant innredet med førsteklasses materialer og håndverk, og den har alle moderne bekvemmeligheter som gjør båtturen til en behagelig opplevelse. Med komfortable sitteplasser, en velutstyrt kjøkkenkrok og et luksuriøst soverom, er denne båten egnet for både korte utflukter og lengre reiser.

Med sitt slanke skrog og aerodynamiske design skaper Windy 32 Grand Zonda RS et imponerende syn på vannet. Den er bygget for å takle selv de mest utfordrende sjøforholdene, og den gir en jevn og komfortabel tur uansett vær. Båtens kraftige motorer gir imponerende akselerasjon og topphastighet, og den er ideell for de som ønsker å oppleve spenningen ved å cruise langs kysten eller utforske avsidesliggende øyer.

Lidenskap for båt? Snakk med en av våre eksperter.

Interiør.

Modern dashboard with excellent helmsman position

Designed around a single engine installation, with a choice of +300hp petrol or diesel sterndrives, the Solano has an advanced deep-V hull designed by Hans Jørgen Johnsen which delivers superlative performance, matchless seakeeping, and a top speed of over 40 knots.

V8-300CE DPS

D4-300A DPH

Spesifikasjoner.

BROCHURE

Performance tests

Length overall:
Beam:
Draft:
Dry Weight:
Fuel capacity:
CE Classification:

9,73 m
2,97 m
1,1 m
4020 kg
517 L
120 L

Designer & Naval Architect: Hans Jørgen Johnsen

VIDEO

FLERE BÅTMODELLER

windy_slr-sr60_dsf4587

Windy SLR/SR60

sr52_0119customcut

Windy SR52 Blackbird

dsc_0307

Windy SR44 PRO

sr26_white_white_04

Windy SR26