WINDY 37 Shamal.

Nye W37 Shamal satt til å etterligne suksessen til den legendariske Khamsin

Eksteriør.

Designet av den internasjonalt anerkjente yacht designeren Espen Øino og dypt forankret i Windys kjerne-DNA, feirer Shamal «enkel båtliv» i det 21. århundre med stil og stor komfort. Med fokus på et romslig cockpit, enestående skrog og utmerket håndtering, er vi stolte av å kunngjøre lanseringen av en ren Windy sportsbåt.

Inspirert av Windy-modellene som ble bygget på 1960- og 1970-tallet, har Espen Øino og hans team utviklet et fantastisk designspråk med høy komfort og teknologi som er oppdatert til dagens standard.

Konseptualisert primært som en dagbåt, har Windy 37 Shamal en romslig to-lugar layout. Den har en stor fremre lugar med en dobbeltseng og en romslig midtlugar med to enkeltsenger.

Lidenskap for båt? Snakk med en av våre eksperter.

Interiør.

W37 Shamals dype og sikre cockpit er både sosialt og allsidig. Den har en stor akterliggende solseng med en justerbar ryggstøtte, og den kan enkelt beskyttes av en kalesje eller bimini-top.

Designed around a single engine installation, with a choice of +300hp petrol or diesel sterndrives, the Solano has an advanced deep-V hull designed by Hans Jørgen Johnsen which delivers superlative performance, matchless seakeeping, and a top speed of over 40 knots.

V8-300CE DPS

D4-300A DPH

Spesifikasjoner.

BROCHURE

Performance tests

Length overall:
Beam:
Height:

10.30 M
3.15 M
2.70 M

Naval Architect: Espen Øino International

Design exterior: Espen Øino International

Design interior: Espen Øino International

Engineering : Windy Design Office

VIDEO

FLERE BÅTMODELLER

windy_slr-sr60_dsf4587

Windy SLR/SR60

sr52_0119customcut

Windy SR52 Blackbird

dsc_0307

Windy SR44 PRO

sr26_white_white_04

Windy SR26